diumenge, 3 d’abril del 2016

ARRIBA LA SEGONA BLACK & WHITE PARTY SOLIDÀRIA




Ja ha arribat la primavera i volem treure’ns de sobre l’hivern ballant swing a la Black & White Party.
Aquesta vegada us proposem venir a ballar Swing a la Masia de Can Barra vestits de blanc i negre. 
A l’inici de la festa hi haurà una classe oberta a càrrec de Crazy Legs i després podrem ballar sense parar, no cal saber els passos per poder ballar swing, podeu anar per lliure!


El Lindy Hop és un estil de ball en parella a ritme de música swing que alguns nord-americans de raça negra van popularitzar al Nova York dels anys 1920, com una derivació del Charleston. Ràpidament es va estendre per tots els Estats Units durant els anys 1930 i, més tard, a d’altres països.
El Lindy Hop va estar a punt de desaparèixer a l’època daurada dels musicals, fins que als anys 1980, paral·lelament a Europa i Estats Units, algunes persones van pensar a recuperar-lo. Actualment és força popular a Catalunya, on l’increment de balladors en els últims anys ha estat espectacular. A dia d'avui, la comunitat swing a Catalunya compta amb més de 4.000 balladors.

Can Barra ofereix un espai ideal per tothom que vulgui gaudir de la música swing i atrevir-se a ballar, més encara considerant que els beneficis de la festa es destinaran al projecte Karogen Askk per la construcció de la tercera fase del centre de formació d'adults a Thionck Essyl (Senegal).

Aprofitem la nit i sortim!

Us hi esperem!

Lloc: Masia de Ban Barra (Avda. Can Barra s/n - Sant Quirze del Vallès)
Data: Divendres 8 d’abril 
Hora: 22h
Recomanat per totes les edats 
Donatiu: 5 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada