dissabte, 8 de novembre del 2014

EL CURS SENSORIAL DE VINS…TOT UN ÈXIT!


Tornem amb un nou post per explicar-vos la nostra gran satisfacció! I és que el "Curs d'Iniciació a l'anàlisi sensorial de vins" va tenir una gran rebuda i va ser tot un èxit!

Vam poder aprendre un munt de curiositats sobre el món del vi i fer un petit tast de dos vins boníssims: un de blanc, Vinyet i un de negre, Fosc, acompanyats d'un deliciós formatge.

A més, després de l'activitat vam poder gaudir d'unes fotografies i una breu explicació sobre el procès de la primera fase de l'escola de Thionck Essyl, Senegal. 

Aquí teniu algunes fotos de l'event:






Un cop més les tres entitats solidàries Ateneu del Món, Acció Solidària Vallés i Cooperación y Ayuda volem donar les gràcies a tots aquells que han fet possible fer una altra recaptació per al nostre projecte! 

Agrair el gran saber del nostre ponent, l'enòleg Joan Garcia, la col.laboració indispensable del German i la seva Bodegueta, i la col.laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze.


I ara, a continuar treballant!




dilluns, 3 de novembre del 2014

CURS D'INICIACIÓ A L'ANÀLISI SENSORIAL DE VINS

Benvolgudes i benvolguts,

Les entitats solidàries Ateneu de Món, Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda, amb la participació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallés i la col.laboració especial de la Bodegueta, tenen el plaer a convidar-vos a l'activitat "Curs d'iniciació a l'anàlisi sensorial de vins" a càrrec del reconegut enòleg Joan Garcia, que ens iniciarà en l'apassionant món dels vins explicant un munt de curiositats.


L'activitat tindrà lloc a la Masia Can Barra de Sant Quirze del Vallés el divendres 7 de Novembre de 20h a 21:30h.

Podeu fer la vostra reserva al telèfon 679181497 o a través del correu glorituro@gmail.com.

El benefici d’aquesta activitat anirà destinat al projecte Karogen Assk, l’Escola d’Oficis de Thionck Essyl, Senegal.

Gràcies! Us hi esperem!

dissabte, 1 de novembre del 2014

CAP DE SETMANA DE LA FOSCOR. TOT UN ÈXIT!

El Cap de setmana de la Foscor finalitza amb un gran èxit de públic. 


Els actes solidaris del cap de setmana ens donen una recaptació neta de 940 €,  destinats íntegrament al projecte Karogen Assk. 



Aquests diners es destinaran a la segona fase del projecte de construcció de l'escola de formació professional al Senegal.

Les ONG Acció Solidaria del Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda volem donar les gràcies a tots els assistents per participar en aquest acte solidari.

Volem fer un agraïment especial al grup de teatre Onze al Teatre” que van representar l'obra Desafinant! de forma desinteressada, així com al restaurant Lossum per donar part dels beneficis del sopar del dissabte.









Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i solidaritat.

Us hi esperem al “Cap de setmana de la Llum” pel proper canvi d'hora!